Despre noi

MDY RECYCLING

MDY RECYCLING DEVELOPMENT S.R.L. a fost fondata in 2010, in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului. Compania noastra efectueaza servicii de colectare – reciclare hartie – carton, mase plastice, fier si electrice-electronice. Dispunem de mijloace de transport de diverse capacitati si asiguram transportul impreuna cu personal de incarcare pentru o cantitate minima de 500 kg de deseuri reciclabile la o ridicare. Pentru clientii ce genereaza cantitati mai mari de 10 tone/luna de deseuri hartie-carton putem pune la dispozitie containere sau prescontainere, preluarea acestora fiind asigurata de societatea noastra cu mijloace de transport adecvate. Cantarirea acestora se face la punctul nostru de lucru, cu bascula electronica.
Serviciile noastre au la bază termene de ridicare flexibile, realizate în aceeași zi sau pe baza unui program prestabilit, conform cerintelor partenerilor.
Vă punem la dispoziție variate tipuri de containere precum și echipamentele necesare pentru organizarea corespunzătoare a locului de depozitare temporară a materialelor reciclabile.
Managementul integrat al deseurilor presupune consultanta, amenajare rampa, gestionarea deseurilor la rampa, gasirea de solutii pentru depozitarea temporara. Compania noastra se ocupa de tot ce inseamna cadru legislativ, intocmirea de documente necesare si raportari interne.

Va asteptam la sediul nostru dupa programul de lucru mentionat.
Pentru alte solicitari, informatii suplimentare sau propuneri de colaborare va rugam sa ne contactati pe e-mail sau puteti completa formularul de pe pagina Contact.